visie

XSed (æksesd) is een open source dienstverlener gespecialiseerd in data management. Wij voorzien bedrijven van de juiste informatie op de juiste plek, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Door goed te luisteren naar u, onze klant, en zo nauw mogelijk samen te werken, willen wij komen tot een verantwoorde aanpak van data problemen binnen uw organisatie. In navolging van de open source filosofie ligt de focus op samenwerking en open communicatie om gezamenlijk betere resultaten te bereiken.

XSed is een no-nonsense bedrijf dat de zaken doordacht en snel voor u regelt. Wij gebruiken de software van Talend om de volgende generatie van data management oplossingen aan u aan te bieden, zodat u toegang heeft tot alle relevante en accurate informatie om competetief te blijven.

XSed is zich bewust van de maatschappij om zich heen. Wij zoeken oplossingen om op een duurzame manier ons werk uit te voeren. Gebaseerd op de principes van verantwoord ondernemerschap creëren we een proces om de waarden van duurzaam ondernemen in op te nemen. We gebruiken het woord proces, omdat we weten dat dit een gebied is waarin we moeten leren op een innovatieve manier onze middelen verantwoord te gebruiken. Dit houdt in dat er iets te leren valt en door middel van een consistente manier van werken, onze vaardigheden te verbeteren en zo te streven naar een gemeenschappelijk inzicht.
Dit komt overeen met de manier waarop we zaken doen met onze klanten, leveranciers en personeel. Onze persoonlijke waarden moeten tot uiting komen in de onderneming. Wij behandelen iedereen zoals we zaken doen met behulp van het begrip duurzaamheid. Wij geloven dat een evenwichtige relatie voor onze partners en werknemers tot een beter werkklimaat leidt.


col-header-arrow OVER ONS


XSed BV
Oudeweg 8
2031 CC Haarlem
info@xsed.nl
Xsed is a partner of Talend inc Open Data Solutions www.talend.com
© XSed BV
list-icon Disclaimer
list-icon Privacy Statement