volgende generatie

Applicatie Integratie via ESB voor standardisatie en hergebruik

De noodzaak om grote hoeveelheden gegevens te verwerken, een steeds hogere nauwkeurigheid van de informatie te bewaken en het gebruik van cloud services zij redenen om meer innovatieve vormen van integratie te gebruiken. De explosie van bedrijfsgegevens in het algemeen en binnen uw onderneming plaatst meer druk op uw organisatie om data integraal beschikbaar te stellen. Applicatie integratie speelt een belangrijke rol bij het afbreken van de zogenaamde informatie silo’s binnen uw bedrijf, waardoor de juiste gegevens beschikbaar zijn voor de juiste consument op het juiste moment.

Als organisaties diensten bekend als cloud computing omarmen, is het logisch dat de integratie oplossingen moeten veranderen. Door introductie van cloud computing vervagen de grenzen in de  business-to-business-toepassingen. In deze nieuwe omgeving, worden IT-middelen niet langer gehuisvest op uw eigen locatie. Als u geen methode heeft voor het integreren van een groot aantal platforms, databronnen en applicaties, zowel binnen als buiten uw bedrijfsomgeving, dan ondervindt u een nadeel in termen van het bijhouden van accurate informatie en in het dagelijks zaken doen met uw partners.

Applicatie Integratie maakt het mogelijk om applicaties, gegevens en systemen te integreren over functionele, bedrijfs, en geografische grenzen.


col-header-arrow APPLICATIE INTEGRATIE


XSed BV
Oudeweg 8
2031 CC Haarlem
info@xsed.nl
Xsed is a partner of Talend inc Open Data Solutions www.talend.com
© XSed BV
list-icon Disclaimer
list-icon Privacy Statement