samen werken

Talend is een van de grootste pure play vendors van open source software. Zij bieden een breed scala van middleware oplossingen die zowel in data management als in applicatie-integratie behoefte voorziet.
In slechts een paar jaar is Talend uitgegroeid tot de erkend marktleider in open source datamanagement. De overname in 2010 van SOPERA, een leider in open source applicatie-integratie, heeft Talend’s marktpositie verder versterkt en een wereldwijde marktleider in open source middleware gecreëerd.

Veel grote organisaties over de gehele wereld gebruiken de producten en diensten van Talend voor het optimaliseren van applicatie- & data-integratie, data kwaliteit en Master Data Management (MDM).
Met een groeiend aantal product downloads en betalende klanten, biedt Talend een van de meest gebruikte datamanagement-oplossingen in de wereld. Talend biedt een volledig nieuwe visie, wat wordt weerspiegeld in haar business model en in de manier waarop gebruik gemaakt wordt van technologie.
Het breekt met het traditionele model door het leveren van open, innovatieve en krachtige software oplossingen welke de flexibiliteit hebben om data management en applicatie-integratie te implementeren bij alle typen organisaties.


 col-header-arrow TALEND


XSed BV
Oudeweg 8
2031 CC Haarlem
info@xsed.nl
Xsed is a partner of Talend inc Open Data Solutions www.talend.com
© XSed BV
list-icon Disclaimer
list-icon Privacy Statement